informace o architektu Františku Sanderovi
Text dotazu
informace o architektu Františku Sanderovi
Odpověď
Dobrý den,
informace o architektu Františku Sanderovi naleznete:
BARTOŠ, Štěpán, 1963-
Ve víru modernosti : architektura 20. století v královéhradeckém kraji / Štěpán Bartoš, Zdeněk Lukeš, Pavel Panoch. -- [Pardubice] : Helios, c2008. -- 215 s. : obr. příl. -- Výběr z literatury, s. 194-195.
ENCYKLOPEDIE
Encyklopedie architektů, stavitelů, zedníků a kameníků v Čechách. -- Vyd. 1. -- Praha : Academia, 2004. -- 761 s.
První publikaci si můžete zapůjčit absenčně v půjčovně Knihovny města HK a druhou pouze prezenčně ve studovně Knihovny města HK.
S přáním příjemného dne  Bc.Hana Myslivcová, Knihovna města Hradce Králové
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
16.10.2009 13:32
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu