Impact faktor
Text dotazu
Vážená paní, vážený pane,
rád bych se na Vás obrátil s prosbou o pomoc.Chtěl bych zjistit hodnotu impact faktoru za poslední 3 roky u dvou odborných časopisů:
International Journal of Oral and Maxillofacial Implants (Quintessenz
publ.) a Journal of Oral and Maxillofacial Surgery (Elsevier)
Děkuji Vám za laskavost.
Odpověď
Dobrý den,
impakt za rok 2007 ještě není znám, takže Vám posílám impakt faktor za léta 2004- 2006:
INTERNATIONAL JOURNAL OF ORAL & MAXILLOFACIAL IMPLANTS:
2006: 1.705
2005: 1.412
2004: 1.772
JOURNAL OF ORAL AND MAXILLOFACIAL SURGERY:
2006: 1.252
2005: 1.246
2004: 1.154
Dále by Vás mohl možná zajímat impakt faktor těchto dvou časopisů, které se zabývají  obdobnou tematikou:
INTERNATIONAL JOURNAL OF ORAL AND MAXILLOFACIAL SURGERY:  (VYDAVATEL CHURCHILL LIVINGSTONE)
2006: 1.212
2005: 1.123
2004. 1.106
BRITISH JOURNAL OF ORAL & MAXILLOFACIAL SURGERY (VYDAVATEL  CHURCHILL LIVINGSTONE)
2006: 0.654
2005: 0,573
2004: 0.689
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
03.04.2008 09:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu