Hypermobilita
Text dotazu
co je to?
má to nějaké špatné postihy?
Odpověď
Dobrý den,
odpověď na Vaši otázku jsem čerpala z Lékařského slovníku, který se nachází v našem fondu:
heslo "hypermobilitas": hypermobilita, nadměrná pohyblivost
Více informací ale naleznete na webu - např. na stránkách Medicabáze.cz:
http://www.medicabaze.cz/index.php?sec=term_detail&categId=27&cname=Rehabilitační+a+fyzikální+medicína&termId=404&tname=Syndrom+hypermobilní&h=empty#jump
Valach, Vladislav, 1919-, Kábrt, Jan, 1910-2006. Lékařský slovník. Vladislav Valach, Jan Kábrt. 2. vyd. Praha : Stát. zdrav. nakl., 1962. 526 s.
VOTAVOVÁ, Martina. Medicabáze.cz [online]. c2007 [cit. 2010-04-06]. Syndrom hypermobilní. Dostupné z WWW: <http://www.medicabaze.cz/index.php?sec=term_detail&categId=27&cname=Rehabilitační+a+fyzikální+medicína&termId=404&tname=Syndrom+hypermobilní&h=empty#jump>.
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Děčín
Datum zadání dotazu
20.08.2012 11:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu