Hydraulické stavění
Text dotazu
Dobrý den,
zajímaly by mne veškeré informace o hydraulickém stavění válcovací stolice. Pří mě zajímá téma: Náhrada elektromechanického stavění válcovací mezery elektro hydraulickým stavěním stolice. Popřípadě by mne zajímal odkaz na knihu která se tímto problémem zabývá. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu jsme nalezli na ve vyhledávači Google (www.google.com) a Googlescholar (www.googlescholar.com) například tyto dokumenty, které se zabývají Vámi zmíněnou tématikou. Téma, které jste následně definoval je příliš specifické a pro nalezení odpovídajících dokumentů by vyžadovalo rešeršní činnost. Pokud máte zájem o zadání rešerše na toto téma, můžete si rešerši objednat přes náš online objednávkový formulář, který naleznete na http://www.stk.cz/cs/sluzby/referencni-a-resersni-sluzby/resersni-sluzby/.
Simulace dynamického systému AGC na válcovně tlustých plechů kvarto
(příspěvek z konference Digital Signal and Image Processing, 1999)
http://dsp.vscht.cz/konference_matlab/matlab04/pavlok.pdf
Pro případné další informací k tomuto tématu Vám doporučujeme obrátit se přímo na autora tohoto příspěvku:
doc. Ing. Bohuslav Pavlok, CSc.
Fakulta Fakulta strojní
Útvar Katedra hydromechaniky a hydraulických zařízení
Adresa 17. listopadu 15, Ostrava
Telefon: 597 324 382
E-mail: bohuslav.pavlok@vsb.cz
Komplexní automatizace válcových tratí II
Příspěvek z konference Proceedings of XXIII. ASR Seminary '99 Instruments and Control, 1999:
http://www.fs.vsb.cz/akce/1999/asr99/Proceedings/papers/35/35.htm
Simulace elektrohydraulického stavění válcovací stolice
http://64.233.183.132/search?q=cache:DOpVmHmJF38J:virtual.cvut.cz/vypocty/Novy.ppt+%22elektrohydraulick%C3%A9+stav%C4%9Bn%C3%AD+stolice%22&hl=cs&ct=clnk&cd=1&gl=cz
Publikace
Návrh řízení elektromechanického pohonu válcovací stolice SJV. VÍTEČEK, A., FARANA, R., SMUTNÝ, L., VÍTEČKOVÁ, M., KAČMÁŘ, D. Ostrava : kat. ATŘ-352 VŠB-TU Ostrava, 1995. 63 s. Technická zpráva k HS 1778/95.
Dostupný:
tato technická zpráva není přístupná přes katalog knihovny VŠB-TU Ostrava, obraťte se prosím na pracovníky knihovny:
Vysoká škola báňská-Technická univerzita Ostrava
Ústřední knihovna
17. listopadu 15/2172
708 33 Ostrava-Poruba
tel.: 596 99-4574 nebo 4587
V souborném katalogu knih caslin www.caslin.cz jsme po zadání termínu "hydraulické stavění" nenalezli žádný dokument.
Děkujeme za pochopení
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.01.2009 16:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu