hudebni knihy
Text dotazu
Dobrý den.Potřebovala bych sehnat asi 10 názvů knih s hudebnim textem.Jde o knihy,kde se pise o hudbe,o hudebnicich atd.Potrebuju asi jen 10 nazvu techto knih a jejich spisovatele!Jestli by to bylo mozne co nejdrive.
Odpověď
Knih o hudbe, hudebnicich, hudebni vede apod. vyslo v prubehu let velke mnozstvi. Doporucuji podivat se do elektronickeho katalogu NK CR - knihy (baze NKC)http://sigma.nkp.cz/F/81LSGJMRS4L49BNLKULY5V8MYAX7YRR4UXK8X6ME4GVM6CRJ81 -01722?func=file&file_name=find-a&local_base=NKK
a vybrat tituly, ktere Vas zajimaji.
Vyhledavat muzete mimo jine podle klicovych slov nebo predmetu, vysledky hledani lze zpresnit napr. jazykem dokumentu.
Na ukazku uvadime:
KARASEK, Bohumil: Bedrich Smetana, genius ceske hudby. Praha: I.odbor ministerstva informaci a osvety, 1949.
HIPMAN, Silvestr: Dusikovska kapitola : (Vynato z rukopisnych vzpominek Me mladi a hudba). Caslav: Okr. vlastivedne muzeum, 1960.
SLAVIKOVA, Jitka: Dvorak a Anglie aneb Zeme, ktere mnoho dluzim. Praha: Paseka, 1994.
ZICH, Otakar: Esteticke vnimani hudby. Praha: Supraphon, 1981.
Vytvareni bibliografickych soupisu knih (resersi) je v NK CR sluzba placena.
Mate-li zajem o tuto sluzbu, obratte se, prosim, s objednavkou na adresu reference@nkp.cz . Cenik a objednavku najdete na webovych strankach Narodni knihovny CR, Studovny, Referencni centrum http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_refc.htm .
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.02.2008 10:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu