hudba ve filmu Kulový blesk
Text dotazu
Sháním hudbu použitou ve filmu Kulový blesk, tedy jeho skladatele. Chtěl bych si sehnat CD, je úžasná k poslechu. Díky moc za vyřízení.
Odpověď
Dobrý den,
hudbu k filmu Kulový blesk složil Zdeněk Lukáš.
Zdeněk Lukáš - hudební skladatel, * 21.8.1928 viz Kdo je kdo: osobnosti české současnosti. Praha: Agentura Kdo je kdo, 2005.
Kulový blesk (1978)
BŘEZINA, Václav. Lexikon českého filmu. Praha: Cinema, 1997.
Další odkazy např.:
http://www.cfn.cz/detail_film.php?10984
http://meteleskublesku.cz/?movie=6
Hudba samostatně na CD patrně nevyšla, ale film je k dostání na DVD (viz internetový prodej).
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.01.2008 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu