Hudba-opera-libreto: U. Giordano: André Cheniér
Text dotazu
Prosím o informáciu či je v NK k dispozícii libreto opery Umberta Giordana: Andréa Cheniér v českom resp. v slovenskom jazyku?
Odpověď
Dobrý den,
libreto opery Andrea Chénier je součástí programu k inscenaci této opery z r. 2000 v Janáčkově divadle v Brně. Slovenský překlad v NK není, a nevíme, zda vůbec existuje.
Bibliografický záznam publikace:
Umberto Giordano, Andrea Chénier : opera o čtyřech dějstvích : premiéra 22. prosince 2000 v Janáčkově divadle / [program připravila Patricie Částková]. -- Brno : [Národní divadlo Brno], 2000. -- [40] s. : il. (některé barev.), portréty ; 23 cm
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
09.01.2008 10:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu