Horninové prostředí a přírodní zdroje Mladoticka
Text dotazu
prosím o informaci (pouze stručnou informaci cca o 10 řádcích, popř. kde je ji možno získat, o horninovém prostředí a přírodních zdrojích lokality mezi Mladoticemi a Žihlí v okrese Plzeň - sever.
Odpověď
Stručné informace o Žihelské pahorkatině a Mladotické vrchovině naleznete například v publikaci:
Hory a nížiny / zpracoval Jaromír Demek. -- 1. vyd.. -- Praha : Academia, 1987. -- 584 s. : il., mapy + + 1 mapová příl. Signatura Studijní a vědecké knihovny je 31A32587. S platným čtenářským průkazem je možné knihu objednat prostřednictvím on-line katalogu na http://aleph.svkpl.cz. V katalogu je možné vyhledat další dokumenty z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje.
Dále doporučujeme tyto dokumenty z fondu SVK PK:
Geologická mapa České republiky. [kartografický dokument] / sestavil a vydal Český geologický ústav ; redaktor listu O. Kodym, V. Bláha List 11-42, Manětín. -- 1. vyd.. -- Měřítko 1:50 000. -- Praha : Český geologický ústav, 2001. -- 1 mapa v deskách : barev. ISBN 80-7075-481-8. Signatura je 391A46101
Geologická mapa České republiky. [kartografický dokument] / sestavil a vydal Český geologický ústav ; redaktor listu J. Mašek List 12-31, Plasy. -- 1. vyd.. -- Měřítko 1:50 000. -- Praha : Český geologický ústav, 2001. -- 1 mapa v deskách : barev. ISBN 80-7075-485-0. Signatura je 391A46099
Terciérní sedimenty ve středních a západních Čechách / Jiří Pešek. -- Plzeň : Západočes. muzeum, 1972. -- 56 s., [12] s. fot. příl. [6] příl. : l. ; 4. Signatura je 9212029-6
Vycházky za geologickými zajímavostmi Plzně a okolí / Michal Mergl, Ondřej Vohradský. -- 1. vyd.. -- Mariánské Lázně : Koura publishing, 2000. -- 270 s. : il. (některé barev.). ISBN 80-902527-1-0. Signatura je 31A88745
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 17:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu