Hora Vladař u Žlutic
Text dotazu
Dobrý den,
hledám literaturu, ze které bych mohla čerpat informace o stolové hoře Vladař u Žlutic.
Odpověď
Dobrý den,
pokud jde o literaturu týkající se  hory Vladař u Žlutic, v bázi NKC Národní knihovny ( http://www.nkp.cz, záložky Katalogy a databáze) jsme nalezli následující záznamy :
-
[Č.záznamu: 002470365]
Žlutice : procházka po městě a okolí / [text Jaroslav Vosecký]. -- Žlutice : Město Žlutice ve spolupráci s Muzejním spolkem Žlutice a Domem kultury ve Žluticích, [2000]. -- 23 s.
-
[Č.záznamu: 001637173]
Hradiště Vladař u Žlutic na Karlovarsku : tajemství minulosti / Petr Zahradníček. -- [Loket] : Občanské sdružení Vladař na ochranu a výzkum archeologických lokalit, 2005. -- 61 s.
-
[Č.záznamu: 001829333]
Vladař : tajemství minulosti II : hradiště Vladař u Žlutic na Karlovarsku : výzkumy 2006-2008 / text Petr Zahradníček a Pavel Urie ; fotografie Ilona Urie. -- [Karlovy Vary] : Občanské sdružení Vladař na ochranu a výzkum archeologických lokalit, 2008. -- 63 s. :
Dále Vám zasíláme internetové odkazy související se Žluticemi nebo horou Vladař :
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDlutice, http://cs.wikipedia.org/wiki/Vlada%C5%99_(hradi%C5%A1t%C4%9B)
http://www.zlutice.cz/ODSTAVENO/cs/piroda-a-pamatky
http://www.zlutice.cz/ODSTAVENO/cs/organizace-spolky-a-kluby   : knihovna + muzeum.
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
19.12.2013 18:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu