Hledání písničky
Text dotazu
dobrý den, hledám jednu píseň a neznám název ani interpreta. prosím vás tedy o pomoc .... část textu:
část refrénu:
,,nejspíš za to moh ten třídní sraz kde mi došlo jak rychle utíká čas z kluků byly fotři a z holek matky měly trochu větší pupky a trochu větší zadky"
část textu:
,,sví děti jsem prakticky neviděl, co žere jejich pes to sem nevěděl. co sem od života chtěl to sem zapoměl a už jsem jenom tak seděl u compu a čumel"
předem moc děkuji za odpověď
Odpověď
Dobrý den,
jedná se o skladbu "Čas na změnu", kterou jako reklamní spot pro portál Jobs.cz napsal a nazpíval Jiří Burian - https://www.youtube.com/watch?v=UP2cQYjsI9c.
Více informací na webových stránkách:
* http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/marketing/je-cas-na-zmenu-zpiva-jiri-burian-v-kampani-jobs-cz_356561.html
* http://www.tvspoty.cz/jobs-cz-je-cas-na-zmenu-feat-jiri-burian/
* http://galeriereklamy.mediar.cz/reklama/jobscz-cas-na-zmenu-jiri-burian/
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
12.10.2015 16:38
Jindřiška píše:
Středa 28.10.2015 12:44
Dobrý den, již dlouho nemohu najít žádný odkaz na písničku, který jsem slýchala tak někdy v 80. letech. Pamatuji si jen část textu "Blízko večer byl, déšť se z nebe lil. A pak další útržek " jo tak mít dívku s deštníkem, vždycky byl můj velký sen."
Předem moc děkuji za odpověď.
PSK - admin píše:
Pátek 30.10.2015 11:57
Dobrý den, odpověď jsme Vám poslali na e-mail a naleznete ji také v archivu na adrese http://www.ptejteseknihovny.cz/[…]/pisen-blizko-vecer-byl. Bohužel se nám píseň podle zadaných slov nepodařilo dohledat. S pozdravem služba PSK
Tomáš Majer píše:
Čtvrtek 12.07.2018 14:13
Dobrý den,
mám to nahrané na magnetofonové kazetě. Když tak mi napište. Zašlu Vám to.
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu