hledání písničky
Text dotazu
Nemohu najít interpreta a název songu
Text:
Run baby run, run to the other side,
run baby run ...... ahead
you wanna fight, I´m taking on ......
go baby go, do what you wanna do
go baby go, I think you never been satisfied
but ..... take and run
if you take and run
vím že v tom klipu běžela nějaká žena.
Odpověď
Dobrý den,
podle Vašeho popisu textu písně se domníváme, že by se mohlo jednat o písničku od Kim Saunders -  Ride.
Text písně naleznete na adrese http://www.lyricsmode.com/lyrics/k/kim_saunders/ride_dance_mix.html. Text se ve většině shoduje, jen místo slova run se zde zpívá ride.
Dále existuje poměrně velké množství písniček, kde jsou použita slova run baby run, ale zde shoda většinou končí, text se opravdu nejvíce shoduje s výše uváděnou písničkou.
Příklady další písní s "run baby run":
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/crow-sheryl/run-baby-run-33354
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/garbage/run-baby-run-34294
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
27.11.2014 10:18
Nela píše:
Sobota 23.05.2015 12:21
V písni jsou dva mladí kluci (bílé pleti) v tmavém oblečení a hrají na kytaru. Píseň je z toho to období. Asi novější.
Děj se neodehrává venku ale spíše v místnosti. Děkuji
PSK - admin píše:
Úterý 26.05.2015 08:41
Dobrý den,
v případě, že nemáme k dispozici ani malý úryvek textu písně, ale pouze takto stručné informace, je hledání písně velmi obtížné. Nicméně podařilo se nám nalézt dvě písně, které více či méně odpovídají Vašemu popisu, domníváme se, že zejména ta první by mohla být tou, kterou hledáte. Jedná se o "More then words" od skupiny Extreme (https://www.youtube.com/watch?v=UrIiLvg58SY), píseň je z roku 1991 (http://en.wikipedia.org/wiki/More_Than_Words). Druhou písní je "I´m gonna be (500 miles)" od The Proclaimers (https://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI), ale tato píseň je starší, z roku 1988, navíc The Proclaimers jsou identická dvojčata s osobitým stylem hudby i akcentem (více o písni na http://en.wikipedia.org/wiki/I%27m_Gonna_Be_(500_Miles), což by Vám zřejmě utkvělo v paměti.
AhojKy píše:
Středa 07.12.2016 21:46
Ahojky. Asi budete znat... Je to stará písnička, kterou zpíval Bryan Adams ještě za mlada. Stojí...Vypadá to tam jak ňáká louka- prostě někde venku a je to soundtrack k ňákého...Nevím k čemu. Je to hezky melodické, nevíte jak se to jmenuje?
PSK - admin píše:
Čtvrtek 08.12.2016 13:43
Dobrý den, odpověď jsme Vám poslali na e-mail, služba PSK.
Mirka píše:
Čtvrtek 15.12.2016 09:44
Dobrý den mám taky prosbu řekla bych, že jde o 90 leta.. Zahraniční klip a v něm je kluk v pradelne... Jsou tam vidět pračky a pokud si dobře vzpomínám má v ruce mop nebo koště. Je to taneční hudba a připomíná mi Erika Prydze děkuji
PSK - admin píše:
Čtvrtek 15.12.2016 14:49
Dobrý den, odpověď obdržíte e-mailem, služba PSK.
Silvie Krpcová píše:
Čtvrtek 09.02.2017 18:16
Také mám zájem o písničku asi jako píše Mirka. Měla.by to být hudební skupina twbexbu písnička. V klidu jsou pračky, mopy a pak na konci tam přijde stars paní a plemenem Shih-tzu..
PSK - admin píše:
Pátek 10.02.2017 12:59
Dobrý den, odpověď obdržíte e-mailem, služba PSK.
Marcela Moravcová píše:
Neděle 05.03.2017 22:35
Dobrý den, kdysi hráli píseň, která začínala smíchem cha cha cha cha a ten se zvyšoval, chvíli melodie a opět smích. Byla bych vám moc vděčná za název písně a interpreta. Mockrát vám děkuji..,,
PSK - admin píše:
Úterý 07.03.2017 13:58
Dobrý den,
je možné, že se jedná o píseň Pavilón č. 5 od Jarka Nohavici.
https://www.youtube.com/watch?v=IoKcYPhkjCs
Další píseň, kde se objevuje text „chachacha“ tady:
http://www.supermusic.cz/sk[…]on=piesen&idpiesne=6823
Mili píše:
Neděle 09.07.2017 09:21
Dobrý den můžete mi prosím poradit o jakou písničku jde v reklamě na Amyino lůno na Prima Comedy Central? Předem děkuji
PSK - admin píše:
Čtvrtek 13.07.2017 10:09
Dobrý den,
možná máte na mysli píseň, která hraje od 30. vteřiny níže uvedeného videa: http://kultura.zpravy.idnes[…]70523_174620_filmvideo_kiz.
V tom případě se jedná o píseň Love Karaoke od Blaire Reinhard Band a poslechnout si ji můžete zde: https://www.youtube.com/watch?v=wEpX4avzaYA
Píseň jsme dohledali tak, že jsme zadávali slova z textu do internetového vyhledávače Google.
Pro podobné případy doporučujeme stáhnout si na chytrý telefon mobilní aplikaci Shazam, která dokáže na základě poslechu úryvku písně rozpoznat velké množství písní a odkáže Vás na název i interpreta.
Nela píše:
Pondělí 13.08.2018 19:35
Dobrý den, neznám sice ani kousek textu, ale je to česky rap, v písničce jsou tyto slova, gta, DNA, a více si nepamatuji
PSK - admin píše:
Středa 15.08.2018 10:34
Dobrý den,
autorem je kladenský rapper Viktor Sheen https://rapovyseznam.cz/umelec/viktor-sheen/
Skladba se jmenuje ČSA a můžete si jí poslechnout v následujícím odkazu, kde najdete i text:
https://genius.com/Viktor-sheen-csa-lyrics
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu