hledání písně podle textu
Text dotazu
Dobrý den,
jedna kamarádka mi nasadila brouka do hlavy. Pořád si zpívá malý kousíček z
jedné písničky, ale ani jedna nevíme jak se píseň jmenuje, i když melodii
známe, víme jen že je snad z repertoáru Hany Zagorové. Zpívá se v ní "tři a
dva je pět a jedna šest...."
Už jsem prohledala snad všechny texty H.Z., ale pohužel bez úspěchu. Pokud
je to ve vašich silách, mohli byste nám pomoci tuto píseň najít? Předem
děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
asi jste zaměnila Hanu Hegerovou za Hanku Zagorovou, patrně máte na mysli píseň Rýmování o životě
(It Hurts To
Say Good Bye)
Část textu:
Tři a dvě je pět a jedna šest.
Země to je svět a léčka lest.
Límeček je fest a láska pěst.
Dokonalý test.
Za noci je hvězd až zamrazí.
Miliony cest jdou po hrázi.
Jenom jedna jest tou cestou cest
a v tom je právě pes.
(...)
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
03.01.2012 09:19
kamarádka píše:
Čtvrtek 27.10.2016 22:35
Dobrý den. V uších mi pořád zní text od kamaráda..ale nemůžu ho najít..část textu zní...kamarádko znáš mí plány,znáš je líp, nežli holka kterou mám rád..strašně bych chtěla najít autora a název písně..........díky
PSK - admin píše:
Pondělí 31.10.2016 13:28
Dobrý den, odpověď jsme Vám poslali na e-mail, služba PSK.
Kamarád píše:
Úterý 06.12.2016 12:52
Dobrý den, prosím o stejnou odpověď jako kamarádce.
Děkuji
PSK - admin píše:
Úterý 06.12.2016 13:31
Dobrý den, bohužel, hledání písně podle slov "kamarádko, znáš mí plány, znáš je líp, nežli holka, kterou mám rád" bylo neúspěšné. Celou odpověď jsme Vám zaslali na Váš e-mail. S pozdravem služba PSK
anonym píše:
Pátek 09.03.2018 21:16
Dobrý den, hledám písničku ve které se zpívá "když vejdu je ticho, já jsem jako světlo ve tmě.." víc si to nevybavuju, a nepamatuji si název.. nevíte o jakou písničku se jedná?
PSK - admin píše:
Pondělí 12.03.2018 11:39
Dobrý den,
píseň se jmenuje Memento a její celý text najdete na tomto odkazu: http://www.karaoketexty.cz/[…]/memento-761040 .
Anonym píše:
Středa 23.08.2023 17:11
Zdravím chtěl bych se zeptat píseň znám ale nemůžu k ní najít nikde text písnička se jmenuje "Teach me how to Dance"
Od Magdalény Ochotné & Manoli
PSK - admin píše:
Čtvrtek 24.08.2023 09:55
Dobrý den,
text k této písničce z alba Music Box jsme bohužel nenašli ani my. Ve volně dostupných internetových zdrojích text zřejmě není zveřejněn a jiné zdroje k dispozici nemáme.
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu