Hledám bližší informace o českém časopisu Architekt - číslo 3 ročník 1969
Text dotazu
Informace o složení redakce, grafickém zpracování, obsah článků.
Odpověď
Dobrý den,
v roce 1969 vycházel časopis Československý architekt s podnázvem Časopis Svazu architektů ČSSR. Číslo 3 vyšlo jako dvojčíslo, tedy číslo 2 - 3, 15.2.1969, Roč. XIII, 8 černobílých stran A3. Vydával Svaz architektů ČSSR jako čtrnáctideník. Redakční kruh: P. Bareš (předseda), G. Čelechovský, E. Hlaváček, I. Loos, M. Masák, J. Pechar, Z. Pokorný, M. Gašparec (Londýn). Verdoucí redaktorka: Marta Uhrinová, pom. red. E. Šejvlová. Grafická úprava: J. Weigel. Redakce: Praha 1, Letenská 5., roční předplatné 26,-.
Obsah článků není uveřejněn, číslo obsahuje množství černobílých fotografií. Názvy článků - např.: Nové a staré v architektuře, Výstava díla Bedřicha Rozehnala, Poznámky k Tautovi, Cesta přátelství - Mexiko 1968, Plástvové bydlení, Jugoslávská setkání,...
Ve fondu Národní knihovny ČR na signatuře 54 A 2360.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.04.2017 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu