Historie majetkových daní
Text dotazu
Hledám literaturu, zabývající se historií majetkových daní
Odpověď
Dobrý den, hledali jsme v bázích NK ČR (http://sigma.nkp.cz/F), z báze NKC jsme vybrali 3 tituly, které by mohly být relevantní. (klíčová slova: daně histor?+ daně
majet?)
U záznamu prvních dvou knih je v bázi NKC k dispozici obsah.
Problematiku často pojednávají publikace zaměřené obecněji, v nich pak můžete najít další literaturu. Některé články na podobně formulovaný dotaz najdete v článkové databázi ANL.
Pro hledání zahraničních knih a článků doporučujeme:
- portál KVK - http://www.ubka.uni-karlsruhe.de/kvk/kvk/kvk_en.html,
- WorldCat - http://www.worldcat.org/,
- a GoogleBooks - http://books.google.com/,
- GoogleScholar - http://scholar.google.com/.
Zdanění majetku v Evropě / Michal Radvan. -- 1. vyd.. -- Praha : C.H. Beck, 2007. -- xi, 385 s. : mapy ; 23 cm
Dějiny daní a poplatků / David Falada ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Havlíček Brain Team, 2009. -- 207 s. ; 22 cm
Vybrané kapitoly z histórie daní, poplatkov a cla / Lubomír Grúň. -- 1. vyd.. -- Olomouc : Univerzita Palackého, 2004. -- 202 s. ; 29 cm.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.06.2009 13:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu