Historie Google a Yahoo
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych zjistit, kde by se dala najít nějak více rozšířená historie internetových vyhledávačů Google a Yahoo.
Odpověď
Zasílám Vám záznamy několika informačních zdrojů, ve kterých by jste mohla nalézt Vámi požadované téma. Ovšem je potřeba Vás dopředu upozornit, že tento seznam není vyčerpávající mimo jiné proto, že Vaše téma je příliš široké. Pro adekvátní přehled literatury o tomto tématu byste se mněla obrátit na naše rešeršní služby (viz. http://www.stk.cz/referencni_sluzby.html).
Zdroj: Souborný katalog ČR - monografie, Název: The Google story / David A. Vise with Mark Malseed
Autor: Vise, David A., Další autor: Malseed, Mark, Rok: 2005, Předmět: Google (vyhledávač)
Exempláře: Souborný katalog České republiky - monografie (knihy a speciální dokumenty)
Sigla vlastníka: KLG001 [Středočeská vědecká knihovna / Central Bohemian Rsrch. Lib. - Kladno]
Zdroj: Souborný katalog ČR - monografie, Název: Google, Amazon, and Beyond : creating and consuming web services / Alexander Nakhimovsky, Tom Myers, Autor: Nakhimovsky, Alexander, Další autor: Myers, Tom,
Rok: 2004, Předmět: webové služby internetové vyhledávače Google Amazon Beyond
Sigla vlastníka: PND003 [ZČU - Knihovna Bory / West Bohemia Univ. - Bory Lib. - Plzeň]
Zdroj: SKAT - články, Název: Gigant Google / Petr Kratochvíl; Vše, co jste chtěli vědět o Googlu
Autor: Kratochvíl Petr, Zdrojový dokument: CHIP. Roč. 16, č. 1 (14.12.2005), s. 30-34, Předmět: Google služby rozsah historie
Obor
Výpočetní technika
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
09.07.2008 07:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu