Hierarchie potřeb podle Maslowa
Text dotazu
Chtěl jsem se zeptat, zda-li vaše knihovna nabízí knihy/časopisy zabývající se hierarchií potřeb dle A. Maslowa? Já osobně nic nemohl nalézt, ale možná jsem špatně hledal.
Odpověď
Termin jako takovy jako knihu nenajdete, musite hledat knihy, ktere se tykaji seberalizace, mamagemntu, motivace osob, rizeni lidskych zdroju.
Napr.:
Mazák, Eduard. Firemní kultura a etické kodexy. 1. vyd. Praha: Bankovní institut vysoká škola, 2010. 148 s. ISBN 978-80-7265-075-0.
Siegl, Milan a Brodský, Zdeněk. Management: distanční opora. Vyd. 3. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2010. 2 sv. (89, 69 s.). ISBN 978-80-7395-315-7.
Toth, Daniel. Personální management. Vyd. 1. Praha: Powerprint, 2010. 474 s. ISBN 978-80-87415-04-7.
U clanku pak muzete v databazi ANL clanku, ktera je na:http://aleph.nkp.cz/F/
zadat primo heslo Maslowova pyramida potreb a dostanete prehled clanku.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 17:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu