Henri Fayol, fayolismus
Text dotazu
Dobrý den,
prosím Vás o doporučení literatury, ze které bych mohla čerpat při zpracování semestrální práce na téma Významná osobnost managementu a její vliv na současné řízení - H. Fayol
Odpověď
Informace o H. Fayolovi:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Henri_Fayol
http://en.wikipedia.org/wiki/Henri_Fayol
https://managementmania.com/cs/henri-fayol
http://ozgurzan.com/management/management-theories/general-principles-of-management-henri-fayol/
http://www.emeraldinsight.com/journals.htm?articleid=17041986
http://www.emeraldinsight.com/journals.htm?articleid=1886862
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fayolisme
Konečný, Miloslav a Wagnerová, Eva. Management v praxi. Vyd. 1. Karviná: Slezská univerzita, 1997. 211 s. ISBN 80-85879-84-0.
Machát, František. Dějiny vědeckého řízení v kapitalistickém průmyslu: (vybrané kapitoly). 2. vyd. Praha: Svoboda, 1967. 291 s.
Jeho díla ve fondu knihovny VŠE:
Fayol, Henri. General and industrial management. London: Pitman, 1967. xxvii, 110 s. Pitman paperbacks; 21.
Fayol, Henri. Zásady správy všeobecné a správy podniků. Praha: Orbis, 1931. 158 s. Organisace a řízení; II.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.04.2014 10:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu