Hasičské župy - Manětín, Kralovice, Plasy
Text dotazu
Hledám dokumenty o hasičských župách - Manetínské, Plaské, Kralovické - působících na katastru Plzeň sever
Odpověď
Knihovny pracují pouze s publikovanými dokumenty - zde uvádíme jejich výběr:
Knihy
Památník na oslavu dvacetiletého trvání Hasičské župy Kralovické : 1884-1904 . K tisku upravili Antonín Tarant a Alois Guth. V Kralovicích : Hasič. župa, 1904. 64 s.
Padesát let hasičské župy Kralovické. Kralovice : Hasičská župa, 1934. 40 s.
Články
Založení Hasičské župy Kralovické. Kronika regionu : Kralovicko, Manětínsko, Plasko, roč. 2002/2003, č. 5.
Založení Hasičské župy Plaské. Kronika regionu : Kralovicko, Manětínsko, Plasko, roč. 2002/2003, č. 5.
Nabízíme Vám rešeršní služby, viz. http://www.svkpl.cz/bis2.htm#resersni_sluzby, které poskytuje speciální studovna 2.p., po-pá 8-18 h.
Dále doporučujeme navštívit
Státní okresní archiv Plzeň-sever se sídlem v Plasích, Stará cesta 558, 331 01 Plasy, tel:373 34 06 11, e-mail:s o k a - p s @ s o a p l z e n . c z
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 10:43
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu