Harvardský systém citování - příklady
Text dotazu
Dobrý den,
mohla bych Vás poprosit o pomoc s harvardskou citací těchto dvou částí webu:
http://www.worldbank.org/en/country/myanmar/overview, http://www.wto.org/[…]/myanmar_e.htm a kapitoly v knize z OECD iLibrary - DOI: 10.1787/9789264206441-8-en? Děkuji.
Odpověď
Předpokládám, že máte na mysli tzv. harvardský systém citování za použití ISO 690 (viz http://ciks.vse.cz/download/citace/citovani-harvard.pdf), kdy v textu citujete použitou literaturu pomocí prvního údaje v bibliografickém záznamu a data vydání a na konci práce máte kompletní seznam literatury s plným bibliografickým záznamem. Níže naleznete příklady, jak byste mohla dané dokumenty citovat.
Celý záznam vedlejší webové stránky Světové obchodní organizace:
Word Trade Organization, c2014. Myanmar and the WTO. World Trade Organization [online]. [Geneva]: World Trade Organization. [cit. 2014-03-13]. Dostupné z: http://www.wto.org/english/thewto_e/countries_e/myanmar_e.htm
Příklad citace v harvardském stylu:
(World Trade Organization, c2014)
Celý záznam vedlejší webové stránky Světové banky:
The World Bank, c2014. Myanmar Overview. The World Bank [online]. Washington: The World Bank. [cit. 2014-03-13]. Dostupné z: http://www.worldbank.org/en/country/myanmar/overview
Příklad citace v harvardském stylu:
(The World Bank, c2014)
Celý záznam kapitoly v knize z produkce OECD:
OECD, 2014. Regulation and protection of investment in Myanmar. In: OECD Investment Policy Reviews: Myanmar 2014 [online]. [Paris]: OECD Publishing, s. 83-127 [cit. 2014-03-13]. ISBN 978-92-64-20644-1 (PDF). Dostupné z doi: 10.1787/9789264206441-8-en
Příklad citace v harvardském stylu:
(OECD, 2014, s. 83-127)
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
13.05.2014 08:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu