Handbuch des Allerhöchsten Hofes und des Hofstaates Seiner K. Und K. Apostolichen Majestat für das Jahr
Text dotazu
Kde vyhledat schematismy:
Handbuch des Allerhöchsten Hofes und des Hofstaates Seiner K. Und K. Apostolichen Majestat für das Jahr ???? (1917)
Odpověď
Dobrý den,
v českých knihovnách jsme našli pouze ročenku z roku 1904, a to ve fondu Knihovny Univerzity Karlovy, viz záznam:
* Handbuch des Allerhöchsten Hofes und des Hofstaates Seiner k. und k. Apostolischen Majestät für 1904. Wien  : Verlag der Hof- und Staatsdruckerei.
Univerzita Karlova - centrální katalog, Ústav dějin UK a Archiv UK - knihovna, sign. 66H2, prezenční studium Odkaz na Centrální katalog UK - http://ckis.cuni.cz/F/.
Pro hledání jsme využívali katalogy dostupné na adrese http://aleph.nkp.cz/F/ - především online katalog NK ČR (NKC), Souborný katalog ČR (SKC ČR); dále Jednotnou informační bránu www.jib.cz a naskenované katalogy Katif (www.katif.nkp.cz).
Zcela náhodou jsme při hledání volně na internetu našli odkaz na seznam knih ve fondu Měřičkovy knihovny Národního muzea - zde by měl být dostupný rok 1910, viz informace o knihovně http://www.nm.cz/mapa-webu-detail/Oddeleni-HM/Numismaticke-oddeleni-Narodniho-muzea/Sbirkove-fondy-Numismatickeho-oddeleni-NM/Merickova-knihovna/ a seznam titulů z jejího fondu  www.nm.cz/download/hm/mericka_knihovna.xls.
Online je dostupné vydání z roku 1894, tento rok byl digitalizován a naleznete jej na adrese http://archive.org/details/handbuchdesalle01monagoog.
Protože jsme bohužel rok 1917 ve fondu českých knihoven nenašli, můžete si knihu objednat ze zahraniční knihovny (nebo její kopii, příp. kopie vybraných částí dokumentu) prostřednictvím Vaší knihovny. Více informací o mezinárodní meziknihovní službě získáte na adrese http://archiv.knihovny.cz/co-knihovna-nabizi/sluzby/175-meziknihovni-sluzby. Pokud byste měl o tuto službu zájem, požádejte vaši knihovnu o více informací a její zprostředkování.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
29.05.2013 11:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu