Hagioterapie - terapie pomocí Bible
Text dotazu
Prosím o informace o literatuře, která pojednává o hagioterapii - terapie pomocí Bible, nejen od autora dr. Prokopa Remeše.
Odpověď
Dobrý den, zasíláme několik záznamů:
Grün, Anselm, 1945-Bydlet v domě lásky : krátké meditace o lásce / Anselm Grün ; [z německého
originálu ... přeložil Josef Hermach]. -- Kostelní Vydří : Karmelitánské nakladatelství, 2001. -- 116 s. ; 18 cm. -- (Duchovní život) ISBN 80-7192-542-X (brož.) : Kč 9,00* Bible * psychoterapie Signatury: * I 397251 * 54 K 071443
Augustyn, Józef, 1950-
Křivda, odpuštění, smíření / Józef Augustyn ; [z původního polského rukopisu
... přeložila Jindra Hubková]. -- Kostelní Vydří : Karmelitánské nakladatelství, 2000. -- 95 s. ; 20 cm. -- (Pomoc v životě)  ISBN 80-7192-406-7 (brož.) : Kč 95,00
* Bible * psychoterapie Signatury: * I 398796 * 54 H 208585
Grün, Anselm, 1945-
Každý má svého anděla : Boží pomocníci jako součást radostné zvěsti biblických příběhů / Anselm Grün ; [z německého originálu ... přeložil Josef Hermach]. --  Kostelní Vydří : Karmelitánské nakladatelství, 2000. -- 125 s. ; 18 cm. -- (Duchovní život ; 8) ISBN 80-7192-540-3 (brož.) : Kč 119,00 . -- Obsahuje bibliografii
* Bible *psychoterapie Signatury: * I 396760 * 54 K 071490
Téma se objevuje mj. v časopisech: Čs. psychologie (1992), Teologická reflexe (1997), Regenerace (1997) - viz databáze ANL (www.nkp.cz).
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
31.01.2008 11:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu