Gruntovní kniha pro město Deštná (1720) a Tereziánský katastr pro město Deštná (1757)
Text dotazu
Zabývám se tvorbou svého rodokmenu a vzhledem k požáru Deštné a shoření místních matrik v druhé polovině 18. století se jen těžko dostávám hlouběji do historie v této linii.
Chtěl bych proto prosím znát co se píše o rodech Dvořáků (Dworžaků a Dwořaků) v Deštné a to konkrétně v gruntovní knize pro město Deštná (1720) a Tereziánském katastru (1757).
S díkem
Dvořák Marek
Odpověď
Dobrý den,
tyto knihy naše knihovna nemá ve fondu. Doporučila bych Vám navštívit knihovnu Muzea Jindřichohradecka a Třeboňský archiv. Výborným zdrojem jsou také zdigitalizované sbírky třeboňského archivu: https://digi.ceskearchivy.cz
S pozdravem Olga Švecová
Použité zdroje
online katalog Městské knihovny Jindřichův Hradec,
online katalog Knihovny Muzea Jindřichohradecka,
SKC, JIB
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Jindřichův Hradec
Knihovna
Městská knihovna Jindřichův Hradec
Datum zadání dotazu
11.09.2017 21:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu