František Václav Grunner
Text dotazu
Dobrý den,již delší dobu pátrám po datech týkajících se Františka Václava Grunnera,který vykonával úřad správce(důchodního) na Pardubickém panství na konci 18. století.Budu rád za jakékoliv informace .
S pozdravem
Odpověď
Dobrý den,
Velice se omlouváme, ale jakákoliv zmínka ve fondu NK ČR o jméně Františka Václava Grunnera nebyla nalezena, natož abychom nalezli více informací o jeho životě. Podívali jsme se do knih tematicky příbuzných, prohledali jsme i databáze knihoven univerzit a historického ústavu, avšak bezvýsledně.
Použité zdroje
Výtah z použité literatury:
BRONCOVÁ, Dagmar, ed. Kniha o městě Pardubice. Praha: Milpo media, 1999. 238 s. Knihy o českých městech. ISBN 80-86098-12-5.
KUBELKA, Tomáš. Pardubický kraj v proměnách času. Vydání druhé. Pardubice: Evropské vydavatelství s.r.o., 2016. 171 stran. ISBN 978-80-905984-3-0.
RAZSKAZOV, Jiří, KOTYK, Jiří a ŘEHÁČEK, Jan. Pardubice v běhu staletí. [Pardubice]: Helios, 2012. 187 s. ISBN 978-80-85211-31-3.
SAKAŘ, Josef. Dějiny Pardubic nad Labem. Díl 1., část 1., Dějinný přehled města, zámku a bývalého panství do r. 1648. Pardubice: Nákl. města Pardubic, 1920. 130 s.
SAKAŘ, Josef. Dějiny Pardubic nad Labem. Díl 1., část 2., Dějinný přehled města, zámku a býv. panství v letech 1648-1900. Pardubice: Nákladem města Pardubic, 1923. 308 s.
SAKAŘ, Josef. Dějiny Pardubic nad Labem. Dílu II., část 1., Zřízení městské do roku 1900. V Pardubicích: Nákladem města Pardubic, 1924. xvii, 154 s., [8] l. obr. příl.
SAKAŘ, Josef. Dějiny Pardubic nad Labem. Dílu II., část 2, Zřízení městské do roku 1900. V Pardubicích: Nákladem města Pardubic, 1925. s. 156-279, [10] s. obr. příl.
ŠEBEK, František a kol. Dějiny Pardubic. I. díl. Vyd. 1. Pardubice: Městský národní výbor v Pardubicích ve spolupráci s Krajským muzeem východních Čech, pracoviště Pardubice a Akademií J.A. Komenského, oblastní organizace Pardubice, 1990. 227 s., [8] s. obr. příl. ISBN 80-900069-1-4.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Pardubice
Knihovna
Datum zadání dotazu
19.12.2016 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu