františek koníček 16.5.1887 domkař z hradčovic
Text dotazu
zemřel v 1.světové válce,chtěla by jsem vědět v které části Ruska je pohřben.rok úmrtí je listopad 1917,je na mohyle v Hradčovicích. děkuji
Odpověď
Dobry den,
František Koníček z Hradčovic, vojín 3. pěšího pluku Kroměříž zemřel 15. 12. 1915 v nemocnici zajateckého tábora Tockoje, poblíž Samary v Rusku. Pohřben byl na hřbitově zajateckého tábora tamtéž.
Údaje byly čerpány z umrtniho listku, VUA Praha. Datum umrti na pomniku bude pravdepodobne spatny.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Uherské Hradiště
Knihovna
Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana, Uherské Hradiště
Datum zadání dotazu
20.09.2018 13:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu