Fotoaparáty
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat od jako doby se používají fotoaparáty a, který je nejstarší.
Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. K historii fotografie a fotografování Vám můžeme nabídnout několik publikací z našeho fondu.
SKOPEC, Rudolf. Dějiny fotografie v obrazech od nejstarších dob k dnešku [online].1. vyd. Praha: Orbis, 1963.
JOHNSON, William S. et al. Dějiny fotografie: od roku 1839 do současnosti : the George Eastman House Collection [online].V Praze;Köln;: Slovart, 2010. ISBN 8073914263
Tyto knihy najdete v našem katalogu. Obecně Vám mohu rovněž doporučit fanouškovské stránky fotografů, které o historii prvních fotek a fotoaparátů pojednávají. http://www.digimanie.cz/historie-fotoaparatu/1773
S pozdravem a přáním pěkného dne
Pavlína Tvrdá
odd. informačních služeb
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
12.10.2016 13:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu