filmový herec
Text dotazu
Dobrý den, zajímalo by mě, kolik měří (v
centimetrech) americký herec Chuck Norris. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
internetové zdroje uvádějí dvě rozdílné informace. Dle některých zdrojů je Chuck Norris vysoký 174 cm, jiné zdroje uvádějí výšku 178 cm.
* http://www.celebheights.com/s/Chuck-Norris-140.html
* http://www.filmbug.com/db/25062/height
V tištěných zdrojích se nám bohužel nepodařilo některý z výše uvedených údajů ověřit.
*  NORRIS, Chuck. Jaký je doopravdy Chuck Norris : fámy a fakta : 100+1 Chuckových nejoblíbenějších chuckovin. 1. vyd. Kroměříž : Kvartus, 2011. ISBN  978-80-904916-0-1.
* FIKEJZ, Miloš. Slovník zahraničních filmových herců konce XX. století. 1. vyd. Praha : Volvox Globator, 2002. ISBN 80-7207-488-1.
* FIKEJZ, Miloš.  Filmoví herci současnosti : 640 profilů zahraničních herců. 1. vyd. Praha : Cinema : Knižní klub, 1996. ISBN 80-85933-08-X.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.03.2012 10:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu