Film Menzla ...Dobrodružství Ivana Čonkina
Text dotazu
Dobrý den
Hledám film Menzla ...dobrodružství Ivana čonkina, díky za informaci
Odpověď
Dobrý den,
z Vašeho dotazu není zcela zřejmé, zda chcete informace o filmu nebo přímo film.
U příležitosti natočení filmu vyšla kniha:
* VOJNOVIČ, Vladimir Nikolajevič. Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina. Praha : Primus, 1994.
Informace o filmu můžete získat na internetu:
* http://www.csfd.cz/film/6674-zivot-a-neobycejna-dobrodruzstvi-vojaka-ivana-conkina/
* http://www.cfn.cz/detail_film.php?id=24395
* http://www.imdb.com/title/tt0110348/
* http://www.kfilmu.net/filmy.php?sekce=informace&film=dobrodruzstvi-vojaka-ivana-conkina
* http://www.csfilm.cz/index.phpoption=com_jmovies&Itemid=23&task=detail&id=2369
nebo v encyklopediích českého filmu:
* BŘEZINA, Václav. Lexikon českého filmu : 2000 filmů 1930-1997. 2., rozš. vyd. Praha : Cinema : Knižní klub, 1997. ISBN 80-85933-13-6 (Cinema : váz.)
* Růžička, Antonín. Encyklopedie českého filmu [elektronický zdroj] : 1930-1998. Praha : On Time Solutions, c1998.
Film Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina Národní knihovna ČR nevlastní. Dle souborných katalogů knihoven ČR (Souborný katalog ČR:
http://sigma.nkp.cz/cze/skc , Jednotná informační brána: http://www.jib.cz/ ) nenabízejí film ani jiné knihovny v ČR.
Výjimkou je Národní filmový archiv, kde si můžete prezenčně film zapůjčit a prohlédnout. V katalogu knihovny Národního filmového archivu naleznete i záznamy o recenzích, článcích a dalších materiálech k filmu: http://www.nfa.cz/.
Film si také budete moci zakoupit na DVD. Jeho vydání je plánováno na
6.1.2009 v edici filmů deníku Aha!. ( http://www.lopuch.cz/home.php?klub=dvd_bonus )
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2008 15:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu