Farmakoterapie pro praxi od MUDr.Marka
Text dotazu
Prosím o informaci zda máte v současné době k
zapůjčení Farmakoterapie pro praxi autor MUDr.Marek
Odpověď
Dobry den,
kolegove z Narodni lekarske knihovny nam predali Vas dotaz. V Elektronickem katalogu NK CR - baze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc <http://sigma.nkp.cz/cze/nkc> ) neni mezi knihami, ktere vysly v edici "Farmakoterapie pro praxi", uvedena zadna kniha, jejimz autorem ci spoluatorem by byl MUDr. Marek. Zaznamy jednotlivych knih z teto edice si muzete prohlednout primo v bazi NKC, do pole "Slova z nazvu" staci zadat nazev edice, tj. Farmakoterapie pro praxi. Blizsi informace k nekterym svazku edice naleznete i na strankach vydavatelstvi Maxdorf - http://www.maxdorf.cskd.cz/kategorie/farmakoterapie-pro-praxi/ <http://www.maxdorf.cskd.cz/kategorie/farmakoterapie-pro-praxi/> . Podle baze ISN - Ohlasene knihy a hudebniny (http://sigma.nkp.cz/cze/nkok <http://sigma.nkp.cz/cze/nkok> ) neni ani ohlasena zadna nova kniha z teto edice jejimz autorem by byl MUDr. Marek. Informace o planovanych svazcich v edici Vam zajiste poskytne primo vydavatelstvi Maxdorf (http://www.maxdorf.cskd.cz/texty/kontakty/ <http://www.maxdorf.cskd.cz/texty/kontakty/> ).
Josef Marek je autorem dvou knih o farmakoterapii, ktere byly vydany v nekolika vydanich:
* MAREK, Josef a kol. Farmakoterapie vnitrnich nemoci. 3. zcela preprac. a dopl. vyd. Praha : Grada, 2005. 773 s. ISBN 80-247-0839-6.
* MAREK, Josef a kol. Farmakoterapie vnitrnich nemoci. 2. preprac. a rozs. vyd. Praha : Grada, 1998. 743 s. ISBN 80-7169-499-1.
* MAREK, Josef a kol. Farmakoterapie vnitrnich nemoci. 1. vyd. Praha : Grada, 1995. 502 s. ISBN 80-7169-147-X.
* MAREK, Josef a kol. Ucelna farmakoterapie vnitrnich nemoci : urceno pro posl. fak. vseobec. lekarstvi. 2. preprac. vyd. Praha : SPN, 1989. 2 sv.
* MAREK, Josef a kol. Ucelna farmakoterapie vnitrnich nemoci : urceno pro posl. fak. vseobec. lekarstvi. 1. vyd. Praha : SPN, 1985. 2 sv.
Informace o moznem vypujceni jednotlivych titulu z edice Farmakoterapie pro praxi nebo knih J.Marka v NK CR naleznete primo v bazi NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc <http://sigma.nkp.cz/cze/nkc> ). Po vyhledani pozadovaneho titulu staci kliknout na ikonku v poli Exemplare. Knihy, u nichz je ve sloupci "Moznost vypujcky" uvedeno "do studovny", je mozne objednat na zaklade platneho ctenarskeho prukazu NK CR ( <http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98> http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98#regis <http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98#registrace> trace) a studovat pouze ve studovnach NK CR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Studovny&submenu3=53 <http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Studovny&submenu3=53> ). Knihy, ktere maji v "Moznost vypujcky" uvedeno "NA 30 DNI", si muzete objednat a studovat absencne, tj. mimo budovu NK CR. Doba expedice knih objednanych ze skladu jsou 2-3 hodiny.
Dostupnost vybranych titulu v Narodni lekarske knihovne je mozne overit v systemu Medvik (http://www.medvik.cz/medvik/ <http://www.medvik.cz/medvik/> ), pripadne se s dotazem na konkretni titul muzete obratit na pracovniky NLK. Vyskyt knih v dalsich ceskych knihovnach muzete zjistit prostrednictvim Souborneho katalogu CR (http://skc.nkp.cz <http://skc.nkp.cz/> ) a Jednotne informacni brany (http://www.jib.cz <http://www.jib.cz/> ).
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.04.2008 15:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu