fanklub celebrity
Text dotazu
Existují nějaké studie, shromážděné zkušenosti či instrukce na téma, jak správně založit a vést fanklub celebrity?
Odpověď
Dobrý den,
fanklub určité celebrity může mít několik podob. Na internetu můžete založit (neoficiální) stránku konkrétní osobnosti. V současné době populární sociální síť nabízí možnost zřídit fanouškovské stránky v rámci Facebooku.
Literatury, která by nabízela instrukce či zkušenosti se zakládáním občanského sdružení, jsme v Online katalogu Národní knihovny ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc) a výběrové článkové databázi ANL (http://aleph.nkp.cz/cze/anl ) nenalezli příliš mnoho.
Tématu se věnuje například článek:
* HUDCOVÁ, Zdenka. Občanské sdružení. Právní rádce. roč. 9, č. 1 (2001), s. 12-13. ISSN 1210-4817.
Související dokumenty:
* ČERNÝ, Petr. Zákon o sdružování občanů : komentář. 1. vyd. V Praze : C.H. Beck, 2010. ISBN 978-80-7400-328-8.
* JEMELKA, Luboš. Zákon o sdružování občanů, zákon o právu shromažďovacím, zákon o právu petičním : s komentářem. 1. vyd. Praha : ASPI, 2007.bl. ISBN 978-80-7357-279-2.
* STEJSKAL, Jan. Jednoduché účetnictví pro občanská sdružení. 1. vyd. Praha : Tiskové a distribuční centrum, 2008. ISBN 978-80-86825-37-3.
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
01.02.2011 12:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu