Evropské rodinné právo
Text dotazu
Dobrý den, prosín o informaci, zda-li mám šanci v ČR sehnat následující prameny, pokud ano, tak kde?, Předem ďěkuji za odpověď.
1)Evropský zákon o rodině (European family law in action), v akci. Volume II - Maintenance Between Former Spouses Svazek II - údržba Mezi bývalých manželů
- autoři Katharina Boele-Woelki (ed.), Bente Braat (ed.), Ian Curry-Sumner (ed.) maart 2003 | ISBN 978-90-5095-296-5 | xxiii + 495 blz. | brožovaný
vydavatel Intersentia, Antverp, 2003
2)Principy Evropské Rodinné právo týkající Rozvod a údržba Mezi bývalých manželů
Katharina Boele-Woelki, Walter Pintens, F. Ferrand , Cristina González-Beilfuss , Maarit Jänterä-Jareborg , Nigel Lowe , Dieter Martiny(ed.) Ferrand, Cristina González-Beilfuss, Maarit Jänterä-Jareborg, Nigel Lowe, Dieter Martiny (ed.)Listopad 2004 | ISBN 978-90-5095-426-6 | xii + 170 blz. | brožovaný
3)Harmonizace rodinného práva v Evropě: historického hlediska
Máša Antokolskaia Listopad 2006 | ISBN 978-90-5095-576-8 | xxvii + 566 blz. | brožovaný
4)Pokládající právních systémů a principy Evropské Rodinné právo: Rozvod a údržba Esin Örücü (ed.), Jane Mair (ed.) mei 2007 | ISBN 978-90-5095-577-5 | xviii + 270 blz. | brožovaný
5)"Konvergence" a "Rozdíl rodinného práva v Evropě
Máša Antokolskaia (ed.) oktober 2007 | ISBN 978-90-5095-690-1 | xiv + 282 blz. | brožovaný
6) Evropské výzvy v současné Rodinné právo
Katharina Boele-Woelki (ed.), Tónová Sverdrup (ed.) februārī 2008 | ISBN 978-90-5095-692-5 | xix + 424 blz. | brožovaný.
Odpověď
Dobrý den,
odpovídáme na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím služby Ptejte se knihovny.
K orientaci ve fondech knihoven slouží katalogy nebo souborné katalogy a služby, např. http://www.caslin.cz, http://www.jib.cz apod. Dle těchto zdrojů nejsou tituly č. 1 a 2 ve fondech knihoven v ČR. Titul  s názvem European Family Law in Action : Maintenance Between Former Spouses je dostupný v plném textu na adrese:
http://books.google.cz/books?id=8goedbtjWnwC
Výňatek z titulu Principles of European Family Law Regarding Divorce and Maintenance Between ... je dostupný na adrese:
http://books.google.cz/books?id=_kRCWBkFx30C
Další tituly v ČR jsou:
č.3 - Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta, sig. O-1988 (volný pouze prezenční exemplář)
č.4 - Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta, sig. O-2110 (půjčeno do října 2010)
č.5 - Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta, sig. M-4391 (volný duplikát a)
č.6 - Masarykova univerzita v Brně, Právnická fakulta, sig. O-2111 (půjčeno do října 2010).
Pokud máte zájem o výpůjčku, žádejte ve výpůjčním protokolu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje meziknihovní výpůjčku.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
16.03.2009 12:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu