European Pharmacopoeia 2023
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zdali je dostupný v digitální formě (ke stažení) současný platný evropský lékopis - European Pharmacopoeia? Aktualizován byl v roce 2022 a nová verze je platná od roku 2023.
Děkuji moc a přeji hezký den.
Odpověď
Dobrý den,
evropský lékopis je dostupný odborníkům. Přístup k jeho digitální formě zprostředkovávají také farmaceutické fakulty svým studentům. Volně ke stažení jsou dostupné pouze např. informace k obsahům vydání a doplňků lékopisu, které můžete najít na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Akademie věd České republiky
Datum zadání dotazu
09.10.2024 13:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu