ergonomie
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli bych u Vás našla knihu o ergonomii.Mám do školy popsat pracovní místo, tak snad by mi mohla tato kniha pomoci.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
pro hledání knih a časopisů ve fondu Národní knihovny NK ČR Vám doporučujeme využít online katalog knihovny, který je volně dostupný na adrese http://aleph.nkp.cz/F - báze NKC.
Po zadání slova "ergonomie" se zobrazí cca 300 výsledků hledání, které můžete následně upravovat pomocí funkcí "filtrovat" a "zpřesnit". Výsledky tak můžete omezit rokem vydání, jazykem apod.
Ukázkou Vám uvádíme některé z vyhledaných publikací:
* CHUNDELA, Lubor. Ergonomie. 3. vyd. V Praze: České vysoké učení technické, 2013. 173 s. ISBN 978-80-01-05173-3.
* MICHALÍK, David. Jedinec v rámci pracovního prostředí: pohled na stěžejní aspekty s důrazem na psychosociální stránku. Vyd. 1. Brno: IRCAES, 2011. 193 s. ISBN 978-80-87502-06-8.
Obsah: http://toc.nkp.cz/NKC/201106/contents/nkc20112193532_1.pdfhttp://toc.nkp.cz/NKC/201106/contents/nkc20112193532_1.pdf
* The economics of human systems integration: valuation of investments in people's training and education, safety and health, and work productivity [online]. Hoboken, N.J.: Wiley, ©2010 [cit. 2014-10-01]. Dostupné z: http://site.ebrary.com/lib/natl/Doc?id=10411470.http://site.ebrary.com/lib/natl/Doc?id=10411470.
Pro půjčení titulů v Národní knihovně je třeba být registrovaným čtenářem (http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem; resp. pro objednání stačí předregistrace). Informace o výpůjčkách naleznete na adrese http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/pujcit-si-dokument.http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/pujcit-si-dokument
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.11.2014 10:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu