Elektronická fakturace
Text dotazu
Prosím o informace, ve kterých publikacích mohu
získat podrobné informace o elektronické fakturaci.
Odpověď
Publikací a informací o elektronické fakturaci je velmi málo, spíše se dají
dohledat informace na internetu, bohužel ani profesní organizace se tímto zatím  příliš nezabývají. V následujícím seznamu najdete téměř vše, co se mi
na toto téma podařilo najít. Firmy, které nabízejí pouze software pro
vedení elektronického fakturování a nabídky konkrétních firem a institucí
zde neuvádím.
Knihy, články v časopisech:
Lidinský, Vít: EGovernment bezpečně. Grada 2008. ISBN 978-80-247-2462-1
Lapáček, Jiří: Počítač pro živnostníky a podnikatele. Computerpress 2008.
ISBN 978-80-251-2220-4
E-business. In.: Ekonom, roč. 47, č. 14 (2003), s. 1-7, příloha
Bednář, Jan: Elektronická fakturace. In.: Computerworld, roč. 19, č. 2
(2008), s. 10
Tofan, Lukaš: Elektronická fakturace: čekání na internet banking? In.:
Bankovnictví, roč. 15, č. 2 (2007), s. 30-31
Tofan, Lukáš: Perspektivy elektronické fakturace pro malé a střední podniky
v ČR. In.: IT Systems, roč. 8, č. 12, (2006), s. 17-19
Winter, Jaroslav: Zvoní papírové faktuře umíráček? In.: Moderní obec, roč.
14, č. 6 (2008), s. 12-13
Internetové odkazy
http://www.lupa.cz/clanky/jakou-ma-elektronicka-fakturace-oporu-v-zakone/
http://www.lupa.cz/clanky/elektronicka-fakturace-a-proc-ne/
http://www.spis.cz/spis2/index.php?id=757
http://www.spis.cz/spis2/index.php?id=1252
http://www.fakturace.cz/
http://www.podnikatel.cz/clanky/elektronicka-fakturace-ma-zelenou/
http://www.skynet.cz/index.php?l=cz&r=407&s=1
http://www.financninoviny.cz/podnikatele/index_view.php?id=339060
Profesní sdružení - webové stránky
http://www.isu-praha.cz/certifikace/kontakt
http://www.komora-ucetnich.cz/nove/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
31.03.2009 13:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu