Ekonomická situace v 70. letech 20. století
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda bych u Vás v nějaké
publikaci našla informace o období 70. let, co se týče ekonomického hlediska. Jedná
se přesně o strukturální a cyklické krize 70. let a jejich sociálně-ekonomické
důsledky a vliv na změny v postavení zemí ve světovém hospodářství. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
nahlédněte do následujících publikací:
Urban, Luděk : Strukturální krize a proces adaptace ve vyspělých
kapitalistických ekonomikách, Praha : ÚVTEI, 1985, 65 s.
Pavlát, Vladislav : Světové hospodářství, Praha, 1970,
Čísla pro každého 1970/1971, Praha  : SNTL - Nakladatelství technické
literatury, 1970. 414 s.
Statistická ročenka ČSSR 1971, Praha  : Státní nakl. technické literatury,
1971. 618 s
Vývoj československé ekonomiky a hospodářská politika KSČ, Praha
: Svoboda  , 1971, 258 s.
Macourková, Ludmila : Statistická ročenka Československé socialistické
republiky 1978, Praha  : Státní nakl. technické literatury  , 1978, 687 s.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
13.04.2010 08:06
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu