Ekonomická krize a její vliv na bankovnictví
Text dotazu
Dobrý den,
budu psát bakalářskou práci na téma: "Vliv ekonomické krize na bankovnictví
jako téma ve výuce".Chtěla bych doporučit nějakou odbornou literaturu pro
toto téma.
Odpověď
Další zdroje najdete v souborném katalogu VŠE na adrese
http://library.vse.cz nebo v Jednotné informační bráně
http://www.jib.cz/V?RN=665319073. V katalogu knihovny VŠE je i celá řada
závěrečných prací, jsou však dostupné pouze studentům, učitelům a
zaměstnancům VŠE, ostatním pouze po předchozí registraci v knihovně jako
externí uživatel s plným přístupem (průkaz D). Pouze nevím, zda ....jako
téma ve výuce je ještě součástí zadání (pak tomu příliš nerozumím)
Literatura:
Kohout, Pavel: Finance po krizi : důsledky hospodářské recese a co bude
dál. Praha : Grada, 2010. ISBN 978-80-247-3583-2 (brož.).
Němcová, Ingeborg: Ekonomická governance v hospodářsky vyspělých státech v
kontextu mezinárodních vztahů. Praha : Professional Publishing, 2010. ISBN
978-80-7431-020-1 (brož.).
Fassmann, Martin: Krize a cesty z ní?. Praha : Sondy, 2009. ISBN
978-80-86846-30-9 (brož.).
Hampl, Mojmír: Nová regulace finančních trhů : záchrana, nebo zkáza? :
sborník textů. Praha : Centrum pro ekonomiku a politiku, 2009. ISBN
978-80-86547-85-5 (brož.).
Huerta de Soto, Jesús: Peníze, banky a hospodářské krize. Praha : ASPI :
Liberální institut, 2009. ISBN 978-80-86389-54-7 (Liberální institut :
váz.).
Krugman, Paul R.: Návrat ekonomické krize. Praha : Vyšehrad, 2009. ISBN
978-80-7021-984-3 (váz.).
Macháček, Jan: Mistři světa amoleta : průvodce globální krizí a českou
politickou krajinou. Praha : Respekt Publishing, 2009. ISBN
978-80-87331-02-6 (brož.).
Fassmann, Martin: Pokračující české reformy a nastupující světová
ekonomická krize. Praha : Sondy, 2008. ISBN 978-80-86846-25-5 (brož.).
Internetové zdroje:
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/podnikani-v-eu/pozice-eu-clenske-zeme-vliv-krize/1000520/54113/
http://www.komora.cz/podpora-podnikani-v-cr/pomahame-vam-celit-hospodarske-krizi/zpravodajstvi-z-domova/csu-snizeni-rustu-hdp-z-velke-miry-ovlivnilo-bankovnictvi-.aspx
http://xnovinky.cz/vliv-ekonomicke-krize-na-loajalitu-a-vykonnost-manazeru-170062/
http://www.penize.cz/ekonomika/46723-ceske-banky-chrani-pred-krizi-jejich-konzervativnost
http://www.blisty.cz/art/44923.html
http://navolnenoze.cz/blog/financni-krize/
http://www.ct24.cz/ekonomika/65850-ekonomicka-krize-nejdrive-spatne-hypoteky-pote-krach-bank/
http://www.czech-ba.cz/bankovni-sektor/bankovni-sektor-zakladni-informace
http://www.mesec.cz/serialy/financni-krize/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
04.02.2011 10:24
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu