Eduard Kemlink - voják
Text dotazu
Dobrý den,
dovoluji si požádat o jakoukoliv další informací o mém zmizelém příbuzném (vojákovi):
- Eduard Kemlink, nar. v Hradci Králové 28.10.1875.
Mnou k němu dosud zjištěné údaje:
V roce 1895 byl kadetem u 34. pěšího pluku, který měl od roku 1809 doplňovací okres Košice (Kaschau) a do roku 1895 měl štáb v Levoči a od roku 1896 v Košicích. Každý prapor však byl v jiných městech. Ze schematismu se nezjistí, u kterého praporu Kemlink byl.
V roce 1897 byl poručíkem u stejného pluku, v roce 1898 poručíkem u stejného pluku, v roce 1899 poručíkem u stejného pluku (byl držitelem Jubilejní pamětní medaile pro ozbrojené síly), v roce 1899 u stejné jednotky, v roce 1901 je u 50. pěšího pluku, který měl mírovou posádku Kronstadtu (Brašov) a rovněž ještě v roce 1907. Další vojenské schematismy již nemám a více k němu už nevím.
Odpověď
Dobrý den,
v naší knihovně bohužel nedokážeme na takto specializovaný dotaz odpovědět.
Doporučuji vám, abyste se obrátil na Vojenský ústřední archiv, kde vyhledávání údajů v personálních dokumentech vojenských osob poskytují:
http://www.vuapraha.cz/Pages/Domovskastranka.aspx
Použité zdroje
http://www.vuapraha.cz/Pages/Domovskastranka.aspx
http://www.vuapraha.cz/[…]/upozorneni_pro_zadatele_o_informace_z_vha.pdf
Obor
Politické vědy. Vojenství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
22.12.2016 17:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu