Editor publikace Srpen 1968
Text dotazu
Dobrý den, je v publikaci http://aleph.nkp.cz/F/?func[…]00891781&local_base=SKC uveden nějaký editor? Teoreticky by to měl být Jiří Borek (Bořek?).
Odpověď
Dobrý den,
ano, odpovědným redaktorem knihy: Srpen 1968. 1. vyd. V Praze: Práce, 1990. 217 s., [12] s. obr. příl. Edice literatury faktu. ISBN 80-208-0028-X. je skutečně Jiří Borek.
Další informace o vydání:
Foto na obálce a v textu Jiří Všetečka a ČTK
Obálku navrhl a graficky upravil Oldřich Pošmurný
Vydalo Vydavatelství a nakladatelství Práce, v Praze roku 1990 jako svou 6704. publikaci
Odpovědný redaktor Ing. Jiří Borek
Výtvarná redaktorka Olga Herdová
Technická redaktorka Hana Herčíková
I.                     vydání – náklad 30 000 – stran 224
AA 14,28 – V A 14,77 – 505/21/826
Vytiskly Východočeské tiskárny, sd. P., závod 4, Havlíčkův Brod
Tematická skupina 02/61
24 – 038 – 90 Kč 21,-
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
25.10.2017 16:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu