Dusové v Berní rule z roku 1654
Text dotazu
Dobrý den, sdělte mi prosím výskyt příjmení Dus v Berní rule z roku 1654. Pokud je to možné i s podrobnostmi o jednotlivých nositelích příjmení.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
lituji, ale příjmení Dus jsem v rejstříku Berní ruly nenalezla. Jsou zde pouze podobná jména (např. Durss, Dusík, Duš).
Použité zdroje
Berní rula : generální rejstřík ke všem svazkům (vydaným i dosud nevydaným) berní ruly z roku 1654 doplněný (tam, kde se nedochovaly) o soupis poddaných z roku 1651. 1. sv. A-L. sestavili Václav Červený & Jarmila Červená. 1. vyd. Praha : Libri, 2003. xxxvi, 1047 s.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
22.03.2018 13:09
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu