DSC metoda
Text dotazu
chtěla bych Vás požádat o pomoc při hledání podrobnějších informací o principu zkušební metody DSC.
Odpověď
Zasíláme Vám citace některých informačních pramenů dostupných v naší knihovně.
elektronické zdroje
VANÍČEK, Jiří. Metody termické analýzy : 4, Diferenční termická analýza (DTA) a diferenční scanovací kalorimetrie (DSC) [online]. Liberec : TÚ, [2006]. [cit. 5. srpna 2007]. Dostupné na World Wide Web: http//:www.ft.vslib.cz/depart/ktm/files/20060106/prednaska5.pdf
princip, výpočty a grafy
články
SVOBODA, Václav. Výparná tepla a DSC/TGA kalorimetrie. Chemické listy, 1993, roč. 87, č. 7, s. 518-520. - sig. 35A434
NITSCHKE, Thomas, ŠMAHLÍK, Josef. Využití DSC v oblasti termosetů. Plasty a kaučuk, 1991, roč. 36, č. 11, s. 328-329. - sig. 36A138
stati
ČERNOŠKOVÁ, Eva, HOLUBOVÁ, Jana, VEČEŘA, Miroslav. DSC studium izotermní krystalizace sklovitého As2Se3. In Mezinárodní slovenský a český kalorimetrický seminář 1998. Ostrava : Ostravská univerzita, 1998, s. 9-12. - sig. 392A24846/98
BÁGÉLOVÁ, Jaroslava, ANTALÍK, Marián, VIGLAŠSKÝ, Viktor. DSC a TGGE štúdium proteínov. In Mezinárodní slovenský a český kalorimetrický seminář 1998. Ostrava : Ostravská univerzita, 1998, s. 31-32. - sig. 392A24846/98
Pokud byste měla zájem o další literaturu, nabízíme zhotovení rešerše, které lze objednat elektronicky prostřednictvím našich webových stránek.
Obor
Fyzika a příbuzné vědy
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
09.11.2007 10:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu