Druhy zemědělství v ČR
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych nějaké materiály/ odkazy na téma DRUHY ZEMĚDĚLSTVÍ V ČR. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
bohužel se nám nepodařilo nalézt dokumenty, které by zcela odpovídaly Vašemu dotazu, respektive si nejsme jisti, zda Váš dotaz správně chápeme. Existují různé statistiky, které české zemědělství charakterizuji:
* České zemědělství očima statistiky. Praha: Český statistický úřad, 2011. 83 s. ISBN 978-80-250-2110-1.
* Agrocenzus 2010 : strukturální šetření v zemědělství a metody zemědělské výroby. Praha : [Český statistický úřad, Odbor informačních služeb], c2011. 41 s. ISBN 978-80-250-2132-3.
Dále existují velmi obecné charakteristiky českého zemědělství, případně dokumenty věnované konkrétním formám zemědělství:
* Mapování českého zemědělství.  Praha : Ministerstvo zemědělství, [2009?].  92 s. ISBN 978-80-7084-750-3.
* BEČVÁŘOVÁ, Věra. Vývoj českého zemědělství v evropském kontextu. Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2008. 62 s.  ISBN 978-80-7375-255-2. ISBN http://toc.nkp.cz/NKC/200902/contents/nkc20091855119_1.pdf.
* Ekologické zemědělství v České republice.  Praha : Ministerstvo zemědělství, [2008].  42 s. ISBN 978-80-7084-753-4.
Další literaturu si můžete vyhledat v Elektronickém katalogu NK ČR - bázi NKC (http://aleph.nkp.cz/nkc) nebo ve  zdrojích specializované Zemědělské a potravinářské knihovny (katalog - http://aleph.uzpi.cz/F/?func=find-b-0&local_base=uzpi, článková bibliografie http://aleph.uzpi.cz/F/?func=find-b-0&local_base=uzp02). Zemědělská a potravinářská knihovna také provozuje službu Infopult (http://www.nzpk.cz/infopult-zadani-dotazu/).
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.06.2012 14:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu