Dřevostavby
Text dotazu
Dobrý den, prosím Vás chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte v knihovně knížku v oblasti na téma „specifika konstrukčních spojů u dřevostaveb zatížených zemětřesením“.
Odpověď
Dobrý den,
Posíláme stručný seznam literatury k požadované problematice:
Cislo zaznamu :         1
Drevostavby a konstrukce na bazi dreva : vedecka konference s mezinarodni ucasti : sbornik praci : 11.-12. listopadu 2009, Stramberk, Ceska republika. --
Ostrava : Vysoka skola banska - Technicka univerzita Ostrava, 2009. -- 125 s. :. ISBN: 978-80-248-2096-5 (broz.) : neprodejne. Sign: 4-1238.552
Sysno: 001084694 NKC?: nkc20092008779
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001084694&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         2
Difuzne otevrene konstrukce drevostaveb = Diffusion - opened facade walls of wooden buildings / Jan Krnansky. -- V Praze : Ceske vysoke uceni technicke, 2008. -- 22 s. :. ISBN: 978-80-01-04201-4 (broz.). Sign: 2-1214.183
Sysno: 000919323 NKC?: nkc20081828186
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000919323&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         3
Drevostavby : systemy nosnych konstrukci, obvodove plaste / Josef Kolb ; [preklad Bohumil Kozelouh]. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2008. -- 317 s. :. ISBN: 978-80-247-2275-7 (vaz.). Sign: 3-1196.189
Sysno: 000880148 NKC?: nkc20071763843
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000880148&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         4
Drevostavby pro bydleni / Jiri Vaverka ... [et al.]. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2008. -- 376 s. :. ISBN: 978-80-247-2205-4 (vaz.). Sign: 3-1212.059
Sysno: 000914556 NKC?: nkc20081815985
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000914556&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         5
Soucasne drevostavby a nove materialy na bazi dreva : sbornik prispevku z mezinarodni vedecke konference poradane pri prilezitosti oslav 90. vyroci zalozeni Lesnicke a drevarske fakulty MZLU v Brne : 25.-26. zari 2008, Krtiny. -- 1. vyd.. -- Brno : Mendelova zemedelska a lesnicka univerzita v Brne, 2008. -- 208 s. :. ISBN: 978-80-7375-213-2 (broz.). Sign: 2-1212.103
Sysno: 000915253 NKC?: nkc20081822587
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000915253&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         6
Moderni drevostavby / Vaclav Zahradnicek, Pavel Horak. -- 1. vyd.. -- Brno : ERA, 2007. -- 155 s. :. ISBN: 978-80-7366-109-0 (broz.) : Kc 330,00. Sign: 2-1197.253
Sysno: 000880357 NKC?: nkc20071783664
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000880357&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         7
Drevostavby : navrhovani drevenych vicepodlaznich budov / Vladimir Bilek. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vydavatelstvi CVUT, 2005. -- 251 s. :. ISBN: 80-01-03159-4 (broz.) : Kc 247,00. Sign: 3-1147.960
Sysno: 000765025 NKC?: 000765025
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000765025&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         8
Drevostavby : sbornik prednasek z odborneho seminare se zahranicni ucasti, ... Volyne / Vyssi odborna skola a Stredni prumyslova skola Volyne. -- Volyne : Vyssi odborna skola a Stredni prumyslova skola, [2004?]-. -- sv. ;. Sign: 3-1131.979
Sysno: 000711204 NKC?: nkc20051576240
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000711204&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :         9
Drevostavby / [odpovedna redaktorka: Eva Skrabalova]. -- 1. vyd.. -- Brno : ERA group, 2002. -- 118 s. :. ISBN: 80-86517-39-X. Sign: 3-1112.065
Sysno: 000647740 NKC?: 000647740
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000647740&local_base=MZK01
Cislo zaznamu :        10
Moznosti pouzivani nosnych kombinovanyvh dilcu na bazi dreva / Zdenka Havirova.. -- Brno : Vysoke uceni technicke, 1998. -- 31 s. :. ISBN: 80-214-0986-X. Sign: X-1046.369
Sysno: 000324151 NKC?: 000324151
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000324151&local_base=MZK01
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
26.11.2010 14:04
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu