Dramatická výchova
Text dotazu
dobrý den, hledám odpoveď na otázku co je dramatická výchova - pojem dramatická výchova
Za odpověď mnohokrát děkuji
Odpověď
Dobrý den, stručné vymezení dramatické výchovy podle knihy Eva Machková: Úvod do studia dramatické výchovy, IPOS-ARTAMA, Praha 1998 najdete na adrese: http://www.drama.cz/dv/index.html.
Dále můžete využít např. tyto knihy:
Dramatická výchova / Silva Macková. -- Vyd. 1.. -- Brno : Janáčkova akademie múzických umění, Divadelní fakulta, 2004. -- 214 s., [12] s. barev. obr.
příl. : barev. il. ; 30 cm
Jak se učí dramatická výchova : didaktika dramatické výchovy / Eva Machková. -- 1. vyd.. -- Praha : Akademie múzických umění, Divadelní fakulta, Katedra výchovné dramatiky, 2004. -- 223 s. ; 21 cm
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
14.02.2008 09:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu