Dotazník k pracovní motivaci
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda existuje dostupný dotazník na téma "pracovní motivace všeobecných sester/zdravotnických pracovníků" pokud možno blížeji specifikovaný na "motivace zdravotnických pracovníků pro práci v hospicové/paliativní péči".
Předem Vám děkuji za Vaši odpověď a přeji pěkný den.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Níže Vám přinášíme několik dalších zdrojů k tématu, které obsahují dotazníky nebo jejich vyhodnocení. Nejedná se ale o volné dotazníky ke stažení, spíše o inspiraci pro dotazník, který si můžete vytvořit.
Můžeme Vám doporučit k nahlédnutí následující zdroje:
Rambousková A, Ratislavová K. MOTIVACE V PROFESI VŠEOBECNÝCH SESTER. Ošetřovatelské perspektivy. 2018;1(2):29-37. doi: 10.25142/osp.2018.017. Dostupný z: http://osp.slu.cz/artkey/osp-201802-0002_motivace-v-profesi-vseobecnych-sester.php
Vevoda, Jiri & Ivanová, Kateřina & Nakladalová, Marie & Mareckova, Jana. (2010). Pracovní spokojenost všeobecných sester. PROFESE on-line. III. 207-220.
VÉVODA, Jiří. Motivace sester a pracovní spokojenost ve zdravotnictví. Vyd. 1. Praha: Grada, 2013. 159 s. Sestra. ISBN 978-80-247-4732-3.
-                     tato kniha obsahuje řadu informací o výzkumech motivace v oboru
Macgálková, L., Ševčíková B., Mikšová Z. Faktory motivace všeobecných sester v hospicové péči s přesahem České republiky. Psychologie pro praxi. 2016, (3-4), s. 56-69. Dostupné z: https://karolinum.cz/data/clanek/3406/PPP_3-4_2016_06_Machalkova.pdf
PAAROVÁ, Lucie. Motivace sestry pro práci v hospici [online]. Brno, 2008 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/bxqwc6/. Diplomová práce. Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. Vedoucí práce doc. PhDr. Miroslava Kyasová, Ph.D.
NĚMCOVÁ, Hana. Motivace sester pro výkon povolání v hospici [online]. České Budějovice, 2014 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/vkh28g/. Bakalářská práce. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. Vedoucí práce Mgr. Alena Machová.
FURGALÁKOVÁ, Pavlína. Motivace pro práci v domácím hospici [online]. Olomouc, 2018 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/mnsxvx/. Bakalářská práce. Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta. Vedoucí práce PhDr. Olga Pechová, Ph.D.
BRÄUEROVÁ, Šárka. Motivace k práci sestry v paliativní péči [online]. Brno, 2008 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/m05nat/. Diplomová práce. Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. Vedoucí práce doc. PhDr. Miroslava Kyasová, Ph.D.
FLORIÁNOVÁ, Michaela. Pracovní motivace sester [online]. České Budějovice, 2013 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/kyf7zy/. Bakalářská práce. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. Vedoucí práce Ing. Iva Brabcová.
MARTAUSOVÁ, Michaela. Motivační a zátěžové faktory v práci všeobecné sestry v paliativní péči [online]. Olomouc, 2019 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/2qjq49/. Bakalářská práce. Univerzita Palackého v Olomouci, Fakulta zdravotnických věd. Vedoucí práce Mgr. Lenka Šáteková, Ph.D.
KUBIŠOVÁ, Hana. Motivace všeobecných sester při výkonu jejich povolání [online]. Brno, 2013 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/lxcsol/. Bakalářská práce. Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. Vedoucí práce doc. PhDr. Andrea Pokorná, Ph.D.
RAMBOUSKOVÁ, Anna. Motivace v profesi všeobecných sester [online]. Plzeň, 2018 [cit. 2022-10-17]. Dostupné z: https://theses.cz/id/ki3i0f/. Diplomová práce. Západočeská univerzita v Plzni, Fakulta zdravotnických studií. Vedoucí práce Mgr. Kateřina Ratislavová, Ph.D.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
06.10.2022 20:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu