Dotaz na odbornou literaturu pro bc práci
Text dotazu
Dobrý den,
jsem studentkou VŠ FF UK, připravuji se na bc práci s tématem Rekonstrukce knihoven - knihovna města Hradec Králové. Obsahem práce bude popis přesunu fondu z nevyhovujících prostor do nově zrekonstruovaných prostor, popis fází rekonstrukce a historie knihovny. Ráda bych se dotázala, zda je v rámci hradecké městské knihovny dostupná literatura, která se k tématu vztahuje.
Děkuji a jsem s pozdravem,
Odpověď
Dobrý den,
o přesunu fondu do nové knihovny a o samotné rekonstrukci bývalé továrny Vertex žádné knihy nemáme. O přesunu fondu by Vám mohla něco sdělit vedoucí služeb Lenka Holá (e-mail: hola@knihovnahk.cz, tel.: 495 075 014), která měla přesun na starosti. Rekonstrukci dozoroval Magistrát města Hradec Králové, my máme k dispozici pouze technickou dokumentaci.
K historii Knihovny města Hradce Králové bych Vám doporučila následující monografie:
KOUDELKOVÁ, Lia. Krajská knihovna v Hradci Králové: příspěvek k historii veřejného knihovnictví.  1. vyd. Hradec Králové: Krajská knihovna, 1964. 75 s.
Kulturní Hradec Králové: Knihovna města Hradce Králové 1894-2012. 1. vyd. [Hradec Králové]: Knihovna města Hradce Králové, 2013. 157 s.
O historii bývalé továrny Vertex a její přeměně na Centrum celoživotního vzdělávání jsem zpracovávala rešerši, kterou přikládám k e-mailu.
Přílohy
Obor
Informace o knihovně
Okres
Hradec Králové
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
26.05.2017 10:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu