Dotaz na literaturu
Text dotazu
Dobrý den,
Obracím se na vás s prosbou na literaturu, ať elektronickou či tištěnou, k tématu: Nezaměstnanost v České republice a Španělském království.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Vytipoval jsem pro Vás následující 4 zdroje:
1. PRIMASOVÁ, Alice. Komparace vývoje nezaměstnanosti v České republice a ve Španělsku v letech 2006-2016 [online]. Praha, 2017 [cit. 2019-11-07]. Dostupné z: https://vskp.vse.cz/eid/74960. Diplomová práce. Vysoká škola ekonomická v Praze. Vedoucí práce Vojtěch Krebs.
1. SVOBODA, Peter a Jiří NEMEŠKAL. Nezaměstnanost v Česku v historickém pohledu = Unemployment in Czechia: A Historical Perspective. Geografické rozhledy. 2015, 24(3), 28-29. ISSN 1210-3004. Záznam dostupný z: https://vufind.techlib.cz/Record/000960860
1. FLEK, Vladislav a Martina MYSÍKOVÁ. Youth Labour Flows and Unemployment in Great Recession: Comparing Spain and the Czech Republic. Review of Economic Perspectives. 2015, vol. 15, no. 2, s. 179-195. ISSN 1213-2446;1804-1663. Dostupné z: https://doaj.org/article/c06bafc221e04592af3e0670416cf023
1. PRAVDÍKOVÁ, Barbora. Postavení mladé generace na trhu práce po roce 2007 v České republice a Španělsku [online]. České Budějovice, 2019 [cit. 2019-11-07]. Dostupné z: http://wstag.jcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=50294. Diplomová práce. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Ekonomická fakulta. Vedoucí práce RNDr. Zuzana Dvořáková Líšková, Ph.D..
Dále bych Vám doporučil proklikat si následující odkazy:
1. https://vufind.techlib.cz/Search/Results?lookfor=nezam%C4%9Bstnanost&type=AllFields&limit=20&sort=relevance
1. https://theses.cz/vyhledavani/?search=Nezam%C4%9Bstnanost+v+%C4%8Cesk%C3%A9+republice+a+ve+%C5%A0pan%C4%9Blsku
1. https://nusl.cz/?query=Nezam%C4%9Bstnanost+ve+%C5%A0pan%C4%9Blsku&language=cs
Můžete zkoušet v uvedených databázích kombinovat různá klíčová slova (např. Nezaměstnanost v České republice, Nezaměstnanost ve Španělsku, Nezaměstnanost v České republice a ve Španělsku, případně pouze Nezaměstnanost). Můžete také zadávat klíčová slova v angličtině a kombinovat je pomocí operátorů (AND, OR atd.)
Zároveň u nás v knihovně nabízíme cca hodinovou bezplatnou konzultaci, kdy s Vámi projdeme dostupné licencované i nelicencované zdroje a naučíme Vás v nich vyhledávat. Pokud byste měla o konzultaci zájem, vyplníte pouze formulář na následujícím odkazu:
https://www.techlib.cz/cs/83377-konzultace-na-objednavku
Následně se Vám ozve některý z našich pracovníků, který si s Vámi domluví přesný termín konzultace.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
Praha
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
07.11.2019 13:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu