Dotaz na knihu
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda bych ve vaší knihovně našla tuto knihu:
Höfding H., Přehledné dějiny filosofie, Praha nakl. Strnad 1941
Odpověď
Dobrý den,
Vámi poptávaná kniha (HÖFFDING, Harald a KRÁL, Josef. Přehledné dějiny filosofie. Praha: František Strnad, 1941. 235 s.) se ve fondu SVK PK nachází.
Je evidována pod signaturou IIID1907 a umístěna ve skladu, odkud je možné si ji objednat prostřednictvím online katalogu na adrese http://aleph.svkpk.cz. Pokud vlastníte celoroční průkaz do naší knihovny, můžete si knihu vypůjčit absenčně, s jednodenním průkazem ji můžete studovat na místě.
Použité zdroje
elektronický katalog SVK PK
Souborný katalog ČR
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
23.02.2017 15:01
Aneta píše:
Středa 30.03.2022 21:13
Dobrý den, je tato kniha The Comfort Book od Matt Haig, v češtině?
Předem děkuji za odpověď.
PSK - admin píše:
Čtvrtek 31.03.2022 13:31
Dobrý den,
tato knížka byla vydána v polovině loňského roku. Podle údajů ze Souborného katalogu ČR (https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/souborny-katalog-cr) a z portálu Knihovny.cz (https://www.knihovny.cz/) není k dispozici český překlad této knížky a v českých knihovnách není zatím dostupné ani originální vydání.
Knížky od tohoto autora (originály i překlady) dostupné ve fondu Národní knihovny ČR můžete vyhledávat v našem katalogu zde: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc.
Služba PSK
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu