dotaz na dostupnost publikací Vsetín
Text dotazu
Prosím o informaci, zda jsou v některé z knihoven ve Vsetín dostupné tyto publikace:
Eschenbach, R., Controlling, ASPI, Praha 2000
Horváth & Partners, Nová koncepce controllingu, Profess Consulting, Praha 2004
Mikovcová, H., Controlling v praxi, Aleš Čeněk, Plzeň 2007
I v pozdějších vydáních. Děkuji za informaci T.Rochowanská
Odpověď
Dobrý den,
bohužel ani jedna z uvedených publikací se nenachází ve fondu žádné z knihoven okresu Vsetín. Nejblíže dostupné jsou tyto knihy v Krajské knihovně Františka Bartoše ve Zlíně, případně v knihovně Univerzity Tomáše Bati.
Ve vsetínské knihovně je dostupná jiná kniha od Mikovcové:
MIKOVCOVÁ, Hana a Hana SCHOLLEOVÁ. Podniková ekonomika pro bakalářské studium: praktikum Podniková ekonomika pro bakalářské studium. 1. vyd. Plzeň: Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2006, 231 s.
Hezký den
Mgr. Jana Vaculíková
Masarykova veřejná knihovna Vsetín
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Zlín
Knihovna
Masarykova veřejná knihovna Vsetín
Datum zadání dotazu
13.07.2016 10:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu