Doporučená literatura k bakalářské práci
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o radu, jakou literaturu bych měla zvolit k bakalářské práce na téma "Péče o zaměstnance ve firmě"?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
zkuste si půjčit níže uvedenou literaturu. Pro přehled o možnostech současného pracovního trhu to jistě bude stačit. Zdrojem nám byl katalog NK ČR na adrese: http://aleph.nkp.cz  a multivyhledavač NK ČR na adrese: http://eds.nkp.cz . Zvolte vhodná klíčová slova a naši doporučenou literaturu ještě doplňte.
Abeceda personalisty ... Brůha, Dominik et al. Olomouc: ANAG, [2007]- . Práce, mzdy, pojištění.
TURECKIOVÁ, Michaela, ed. Další vzdělávání jako nástroj rozvoje jednotlivce i společnosti. Praha: Educa Service ve spolupráci s Českou andragogickou společností, 2008. 132 s. Česká a slovenská andragogika; sv. 1. ISBN 978-80-87306-00-0. - jedna kapitola
Personalistika ...: výklad je zpracován k právnímu stavu ke dni ... Praha: ASPI, ©2005- . Meritum - výkladová řada.
NĚMEC, Otakar, BUCMAN, Petr a ŠIKÝŘ, Martin. Personální management. Vyd. 1. Praha: Vysoká škola ekonomie a managementu, 2008. 369 s. Edice učebních textů. Management. ISBN 978-80-86730-31-8.
TURECKIOVÁ, Michaela. Rozvoj a řízení lidských zdrojů. Vyd. 1. Praha: Univerzita Jana Amose Komenského, 2009. 128 s. ISBN 978-80-86723-80-8.
REJF, Libor. Řízení lidských zdrojů. Vyd. 2., přeprac. V Praze: České vysoké učení technické, 2009. 145 s. ISBN 978-80-01-04388-2.
KOCIANOVÁ, Renata. Personální činnosti a metody personální práce. Vyd. 1. Praha: Grada, 2010. 215 s. Psyché. ISBN 978-80-247-2497-3.
KOUBEK, Josef. Personální práce v malých a středních firmách. 3., aktualiz. a rozš. vyd. Praha: Grada, 2007. 261 s. Manažer. Management. ISBN 978-80-247-2202-3.
Články:
JŮDLOVÁ, Věra. Péče o zaměstnance. Sondy revue: pro sebevědomé zaměstnance a firemní kulturu, 2011, 2011(12), s. xi-xvi. ISSN 1802-906X.
JŮDLOVÁ, Věra. Péče o zaměstnance a zákoník práce. Sondy revue: pro sebevědomé zaměstnance a firemní kulturu, 2013, 2013(9), s. xi-xiv. ISSN 1802-906X.
BENEŠ, Miloš a MAYER, J. Být svůj a na úrovni: Hotel Itercontinentál ve Vídni. Péče o zaměstnance. Sondy odborových svazů, 1991, 1(18-19), s. 12-13. ISSN 0862-7436.
ORNSTEIN, Richard a STAŇKOVÁ, Alena. Péče o zaměstnance jako nástroj motivace. Personalista, 1996, 1(6), s. 13-15. ISSN 1211-2763.
Periodika:
Employee benefits. [elektronický zdroj]. London : Centaur Communications Ltd., 1997-, 1997.
CARROLL, M. Workplace counselling. [elektronický zdroj] : a systematic approach to employee care. London : Thousand Oaks, Calif. : Sage, 1996, 1996.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
02.06.2016 20:17
Anna píše:
Středa 09.08.2017 13:58
Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o radu při výběru literatury pro sepsaní diplomové práce na téma péče o zaměstnance. V práci jsem použila níže uvedenou literaturu, avšak bylo my vytčeno, že některé z publikací jsou starší jak 10 let a tudíž není vhodné z nich čerpat. Proto bych se Vás ráda zeptala, ze kterých novějších zdrojů zabývající se touto problematikou lze čerpat.
Předem Vám děkuji za odpověď,
Anna
PSK - admin píše:
Čtvrtek 10.08.2017 18:24
Odpověď na Váš dotaz jsme Vám zaslali e-mailem. S pozdravem služba PSK
Martin píše:
Středa 10.11.2021 14:29
Dobrý den,
chtěl bych Vás poprosit o radu, kterou literaturu mám použít ke své bakalářské práci na téma financování podnikatelských aktivit. Byl bych rád, kdyby literatura nebyla starší než 5 let.
Děkuji předem za odpověď
PSK - admin píše:
Čtvrtek 11.11.2021 15:22
Sára píše:
Sobota 04.03.2023 17:25
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu, kterou literaturu mám použít ke své bakalářské práci na téma “Porovnání vzdělávání a financování v soukromých a veřejných mateřských školách”. Byla bych ráda, kdyby literatura nebyla starší než 5 let.
Děkuji předem za odpověď.
PSK - admin píše:
Středa 22.03.2023 16:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu