dokumenty obsahující normy času pro zámečnické práce
Text dotazu
obracím se na Vás s dotazem na publikaci \"Zámečnické práce sdružené\",kterou vydalo zřejmě již neexistující \"Federální ministerstvo hutnictví a těžkého strojírenství\". Hledám tuto nebo obdobnou knihu obsahující normy času zámečnických prací.
Odpověď
uvedenou publikaci jsme v dostupných informačních zdrojích nenalezli. Seznam zdrojů použitých při hledání:
- katalogy Studijní a vědecké knihovně Plzeňského kraje Plzeň: elektronický: http://aleph.svkpl.cz a lístkový: http://katif.svkpl.cz
- souborný katalog knihoven ČR Caslin: http://www.caslin.cz
- databáze obsahující záznamy českých knih od r. 1945 Česká národní bibliografie: http://aip.nkp.cz
- Jednotná informační brána: http://www.jib.cz
Časové limity v minutách pro jednotlivé zámečnické operace jsou obsaženy v těchto publikacích (záznamy obsahují signatury Studijní a vědecké knihovny Plzeň):
1. Ceník údržbářských prací. 12. vyd. Ostrava : BYVIP, 2004. 185 s. - Sign. 391A50314
2. Ceník údržbářských prací : BHR č. 12. 8. vyd. Ostrava : Byvip, 2000. 211 s. - Sign. 391A43441
3. Ceník údržbářských prací : BHR č. 12. 5. vyd. Ostrava : BYVIP, 1997. 190 s. - Sign. 391A38294
4. Ceník údržbářských prací. 4. vyd. Ostrava : BYVIP, 1995. 190 s. - Sign. 391A33594
5. Sborník výkonových norem : U - 20 zámečnictví. Praha : Středisko ekonomiky práce místního hospodářství : 1955. 82 s. - Sign. 118804
6. Sborník směrných sektorových výkonových norem pro práce zámečnické. Praha : Místní hospodářství, 1962. 331 s. -Sign. 9110336
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
03.12.2007 09:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu