Dohledání vydání a ISBN u uvedených knih
Text dotazu
Prosím Vás jestli by bylo možné zjistit vydání a ISBN u těchto knih:
Čížek, J., Hrady a zámky v Čechách. . . . . . Praha, Olympia 1986
Durdík, T., Bolina, P., Středověké hrady v Čechách a na Moravě, . . . . . . . Praha, Argo 2001
Wirth, Z., Benda, J., Státní hrady a zámky, . . . . . . .Praha, Orbis, 1955
Menclová, D., Švihov, státní hrad a městečko, Praha, Čedok, 1953
Pavlíková, J., Hrady a zámky v západních Čechách, Plzeň, Krajské středisko státní památkové péče a ochrany přírody, 1973
Sedláček, A. Hrady, zámky a tvrze království českého, Praha, Knihtiskárna Fr. Šimáčka, 1893
Předem děkuji.
Odpověď
Systém mezinárodního standardního číslování knih - ISBN je České republice je zaveden od roku 1989 ( tehdy ještě Československá socialistická republika). Viz. informace na stránkách Národní knihovny Praza: http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=ISBN,_ISMN,_ISSN&submenu3=17
Čížek, J., Hrady a zámky v Čechách. . . . . . Praha, Olympia 1986 1. vyd.
Durdík, T., Bolina, P., Středověké hrady v Čechách a na Moravě, . . . . . . . Praha, Argo 2001 1. vyd. ISBN 80-7203-349-2
Wirth, Z., Benda, J., Státní hrady a zámky, . . . . . . .Praha, Orbis, 1955 2., v obr. části rozš. vyd.
U posledních tří publikací není vydání v záznamech uvedeno - předpokládá se 1.vydání.
Pro dohledání vydání a ISBN užívejte například katalogy Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje dostupné na internetu: http://aleph.svkpl.cz a katif.svkpl.cz/nris, souborný katalog http://www.caslin.cz, http://www.jib.cz aj.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 16:26
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu